Úvod

Pri výbere platformy pre vytvorenie vašej firemnej webstránky máte mnoho možností. Dve z nich sú firmy a Webnode. Aj keď je Webnode obľúbený pre jeho jednoduchosť a používateľskú prívetivosť, existuje mnoho dôvodov, prečo by ste mali zvážiť výhody firmy pre webstránku oproti Webnode.

Jednou zo najvýraznejších výhod firmy pre webstránku oproti Webnode je úplná kontrola nad vašim webom. Keď si vytvoríte webstránku cez firmu, neobmedzujú vás zošnurované šablóny alebo funkcie. Môžete si vybrať presne to, ako bude váš web vyzerať a fungovať. Navyše, firmy často ponúkajú profesionálnu podporu pri vytváraní a udržiavaní vášho webu, čo Webnode nemôže poskytnúť.

Ďalšou výhodou je prispôsobivé SEO (optimalizácia pre vyhľadávače). Webnode má iba základné SEO nástroje, ale s firemnými webstránkami máte plnú kontrolu nad SEO nastaveniami, čo môže pomôcť zlepšiť vašu viditeľnosť v online vyhľadávačoch. Tento aspekt je kritický pre každú firmu, ktorá chce zvýšiť svoju online prítomnosť.

Na záver, investovanie do firemnej webstránky ponúka viacero výhod oproti využitiu Webnode. Máte väčšiu kontrolu, profesionálnu podporu a lepšie nástroje na SEO. Preto je dôležité dôkladne premyslieť, aké platformy najlepšie vyhovujú vašim obchodným cieľom a potrebám pri výbere miesta pre vašu online prítomnosť.

blog quote

"Investícia do profesionálneho vytvoreného webu je strategickou voľbou, ktorá prináša bezpočet výhod. Na rozdiel od platformy ako Webnode, vlastný web vám poskytne maximálnu úroveň personalizácie a flexibility, čo umožní prezentovať vašu firmu presne tak, ako si to predstavujete. Navyše, vďaka našim odborným vývojárom a dizajnérom máte zaručené, že váš web bude optimálne fungovať, prispôsobiť sa mobilným zariadeniam a dosiahnuť vyššiu pozíciu vo výsledkoch vyhľadávania. Výsledkom je silnejšia online prítomnosť, ktorá sa premení na väčší tok zákazníkov a vyšší obrat."

Jadro

V dnešnej dobe digitálnych technológií je kľúčové mať pre svoju firmu profesionálnu webstránku. V tejto súvislosti mnohí podnikatelia stále zvažujú, či je lepšie investovať do vlastnej firmy webstránky alebo použiť služby, ako je Webnode. Dovoľte mi preto predstaviť niekoľko výhod firmy pre webstránku oproti Webnode.

Individualita a jedinečnosť - V čom sa vaša firma líši od ostatných podobných firiem na trhu, je práve jej jedinečnosť. Webstránka firmy môže byť dizajnovaná tak, aby odrážala unikátnosť vašej značky a odlišovala ju od konkurencie, čo je výhoda, ktorú preddefinované šablóny Webnode jednoducho neposkytujú.

Ďalšou výhodou vlastnej firmy webstránky sú neobmedzené možnosti prispôsobenia. Môžete pridať čokoľvek, čo chcete - animácie, video pozadia, formuláre, blogy a množstvo ďalších funkcií podľa vašich potrieb. S vlastným webovým riešením máte možnosť pracovať s médiom, ktoré ste vytvorili, a teda je možné ho prispôsobiť tak, aby maximálne vyhovovalo vašim potrebám a cieľom. Tento stupeň prispôsobenia je jednoducho s Webnode nemožný.

Na záver je treba povedať o profesionálnom vzhľade. Vlastná webová stránka firmy zvyčajne poskytuje ďaleko profesionálnejší vzhľad než webstránka vytvorená pomocou Webnode. Tým poskytuje firmám viac dôveryhodnosti a môže to významne ovplyvniť rozhodnutie zákazníka o tom, či s vami obchodovať alebo nie. Navyše, firma, ktorá má vlastnú profesionálnu webstránku, zvyčajne pôsobí solventne a seriózne. Výhody vlastnej firmy webstránky sú očividné a môžu mať priamy vplyv na váš úspech. Tak neváhajte a zvoľte vlastnú firmu webstránku namiesto Webnode.

Ako Vám BeCode vie pomôcť?

Prečo je vlastná webová stránka pre firmu lepšou voľbou oproti nástrojom ako je Webnode? Pomocou našej skúsenosti v tejto oblasti sa pokúsime o tom presvedčiť aj vás. Kľúčom k výhodám firmy pre webstránku oproti Webnode je prispôsobivosť, individuálny prístup a komplexná technická podpora.

Prvou a najdôležitejšou výhodou vytvorenia vlastnej webovej stránky je úplná prispôsobivosť. Na rozdiel od šablónových riešení, ako je Webnode, vývojári v BeCode dokážu vytvoriť webové stránky šité na mieru vašim potrebám a požiadavkám. Tento individuálny prístup garantuje, že webová stránka bude presne reflektovať identitu a poslanie vašej firmy. V kontraste, šablónové riešenia môžu byť obmedzené v rámci dizajnu a funkcionalít, čo môže v konečnom dôsledku ovplyvniť prezentáciu vašej firmy online.

Napokon, rozhodnutie pre vlastný web znamená aj prístup k komplexnej technickej podpore. V prípade problémov alebo otázok ste dôležitým partnerom pre nás. Na rozdiel od Webnode, kde môže byť technická podpora obmedzená, BeCode ponúka non-stop podporu, vrátane údržby stránky a implementácie nových funkcií podľa vašich požiadaviek. To je ďalšia z výhod firmy pre webstránku oproti využívaniu Webnode. Vaše podnikanie je totiž pre nás prioritou.

Záver

Zvažovať, ktorý nástroj je najlepší na vytvorenie webstránky pre vašu firmu, môže byť skutočne náročné. V súčasnosti je pre vašu firmu dôležité mať na sieti svoju online prítomnosť a to aj vo forme kvalitnej webstránky. Webnode je jedným z najobľúbenejších nástrojov na tvorbu webových stránok, ale ako sme už zistili, sú k dispozícii aj ďalšie možnosti. Preto je dôležité pochopiť výhody firmy pre webstránku oproti Webnode.

Jednou z hlavných výhod firmy pre webstránku oproti Webnode je širšia škála prispôsobiteľnosti. Firma môže mať prístup k širšiemu spektru funkcií a nástrojov, ktoré možno použiť na prispôsobenie webstránky podľa potrieb podnikania. Webnode ponúka určitú úroveň prispôsobenia, ale je obmedzený na to, čo ponúka ich platforma. Naproti tomu, keď firma vytvára vlastnú webovú stránku, môže vybrať každý aspekt dizajnu, obsahu a funkcionalitu.

Ďalšou výhodou firmy pre webstránku oproti Webnode je možnosť vylepšenej optimalizácie pre vyhľadávače (SEO). Bez ohľadu na to, ako dobre je nastavený a dizajnovaný web, ak ho vyhľadávače nájdu ťažko, je jeho účinnosť limitovaná. Firma, ktorá si vytvorí vlastnú webstránku, má plnú kontrolu nad SEO, čo zvyšuje šance na lepšie umiestnenie v vyhľadávacích výsledkoch. Toto je zásadné pre pritiahnutie väčšieho online publiku a zvýšenie online viditeľnosti firmy. Zatiaľ čo Webnode ponúka nejaké základné SEO nástroje, nemôžu sa porovnať s potenciálom plne optimalizovanej webovej stránky od profesionálnej firmy. Ich vlastný web im poskytne väčšiu flexibilitu, kontrolu a príležitosti na rast a rozvoj firmy.

Tešíme sa na spoluprácu s vami!